Меню
Корзина

Шоколад

Шоколад: «їжа богів»
Шоколад - популярне в Україні кондитерський виріб, яке тонізує і покращує настрій. У магазинах Києва він представлений трьома основними видами. Ви можете купити:

Чорний (найкорисніший). Шоколад в чистому вигляді, з характерною гіркуватістю. Найчастіше використовується як основа для виготовлення шоколадних виробів. У його складі тільки боби какао, цукрова пудра і масло, без будь-яких добавок.
Білий. Додавання молока або вершків робить смак м'яким, а колір продукту - більш світлим.
Молочний. Замість бобів використовується какао-масло. Є молоко, ванілін і інші складові.

Продукт сприяє виробленню «гомонов щастя» - відмінних антидепресантів. Він містить вітамінний комплекс, який покращує роботу серцево-судинної системи, запобігає появі онкологічних захворювань, стимулює роботу головного мозку. Швидко втамовує голод і сприяє відновленню енергії.
шоколадна палітра
У наш час шоколадом називають цукерки, напій і кремоподібні суміші. Вони розрізняються способом обробки сировини. Залежно від консистенції, шоколадні плитки та батончики бувають:

Пористі. Склад насичується киснем, який розпушує і утворює пористу структуру.
З начинкою. У вигляді наповнювача використовуються горіхи, сухофрукти, желе, помадки.
Дієтичні. Зовнішній вигляд і смак ті ж, але замість жиру - вода, тому калорійність продукту низька. Підходить для вегетаріанців і тих, кому протипоказано вживання цукру.

В ідеалі якісна шоколадна плитка ламається, а не тягнеться. Поверхня повинна бути блискучою, а місце зламу - матовим, тьмяним. Як варіант, існує шоколадна паста і рідкий (гарячий) шоколад у вигляді порошку. Вони використовуються для приготування солодких страв і як окремий десерт, приготований в домашніх умовах.


У даній категорії немає товарів.